Spa

Doživite Hedonizam u pravom smislu te reči.Pružamo vam nezaboravne trenutke opuštanja sa posebnom dozom zadovoljstva koji Vam pruža ambijent našeg Infinity spa apartmana.

SPA - Hidromasažna kada je namenjena potpunom uživanju zahvaljujući modernom dizajnu i funkciji.Prodnost hidromasažne kade je u tome što ste apsolutno sigurni i bezbedni po pitanju higijene.Sa svim hidro i aero mlaznicima pruža potpuni osecaj relaksacije i efekat prave masaže.Pored toga zvuk vode i podvodno svetlo u boji deluju umirujuće i terapeucki tako da je uživanje u kadi kompletan ugođaj.

Infra-red sauna - za sve one koji uživaju u toplom ambijentu, a na suvom vazduhu, naša sauna je pravi odabir.Vreme provedeno u sauni dovodi do opustanja uma i tela već nakon svega par minuta korišćenja.Eliminiše toksine iz organizma i poboljšava cirkulaciju.Umanjuje bol i regeneriše kožu.

Hidromasažni tuš - još jedan po izboru, relax efekat za opuštanje i oslobađanje od stresa.Pomaže pri poboljšanju cirkulacije, a pri tom i masira telo.

Masažna fotelja - bilo da ste u sedećem ili ležećem položaju naša masažna fotelja će vam omogućiti vreme uživanja i relaksacije.